Gravemaskin-kake! :)

Helgens bursdagskake var til lille Birk som ble 3 år. Han er som min sønn, helt gal etter gravemaskiner, grabb og lastebiler! Jeg måtte derfor lage en kake med dette temaet :)
Denne kaken var litt utfordrende,men veldig lærerik også! Jeg skulle nemlig lage oreodrømmen, men melkefri og så godt mulig soyafri (oreokjeksen gikk fint) ! Med litt hjelp fra kunden som kjente til trygge produkter og litt smaksprøver kom jeg frem til en kake som jeg synes ble veldig god! :)

Jeg tenkte først å modellere noen biler, men så fant jeg ut at en 3-åring vil da bli mye mer glad for pynt som han kan LEKE med etter kaken er spist ;)

 
#heidiskaker #sjokoladekake #marsipankake #allergi #gravemaskin #traktor #lastebil #jord #stein #byggeplass #veiarbeid #sjokolade #oreo #kake #bursdag #3år #gutt #barn #bursdag #fest #feire #hurra #gratulerer #volvo #bygge #søndag #lørdag #helg #halden #soyafri #melkefri

5 kommentarer

Kathrine Louise

08.11.2015 kl.12:41

Så utrolig kul kake! :D Han må jo bare bli storfornøyd!!

IngunnLyng

08.11.2015 kl.12:41

Så flink du er:-)

Maren

08.11.2015 kl.12:45

Åhhh så flink du er, blir helt målløs jeg:). Bursdagsbarnet blir helt sikkert fornøyd:). Ønsker deg en fin søndag:):)

Maya Izabella

09.11.2015 kl.12:37

fantastisk!!!

Benedikte

23.11.2015 kl.11:28

Wow, for en stilig kake! Utrolig dyktig du er :)

Skriv en ny kommentar

heidiskaker

heidiskaker

30, Halden

Velkommen til min kakeverden! :) Ønsker du en kake med et personlig preg, skreddersydd til DIN anledning? Jeg baker akkurat den kaken og type fyll du måtte ønske. Ta gjerne en titt i galleriet mitt på www.heidiskaker.no, for å se hva jeg har laget tidligere, og kontakt meg for et uforpliktende tilbud! Ser frem til å høre fra deg!Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits